Skip to content
Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona info@onomastica.cat

S’ha fet públic el veredicte de premis del concurs “Sigues viu, tingues paraula”

El 16 de desembre es va fer públic el veredicte d’aquest concurs organitzat a les xarxes socials. Hi han participat 370 persones. D’aquestes, 155 ho han fet a la categoria de fotografies de plaques de carrers amb noms curiosos. La d’embarbussaments ha tingut 33 participacions. La que consistia a redactar un text breu en què tots els adjectius i noms siguin topònims o cognoms, n’ha tingut 43; i la darrera, inventar una paraula original i divertida amb els sistemes de derivació i composició propis del català, 139.
L’acte públic de lliurament de premis tindrà lloc el dia 23 de desembre a les 11 h a la sala d’actes Palau Marc. És un acte obert i l’entrada és lliure.
Lliuraran els premis la directora general de Política Lingüística, Yvonne Griley; el gerent del Consorci per a la Normalització Lingüística, J. M. Madorell; la directora del TERMCAT, Rosa Colomer, i el president de la Secció Filològica de l’IEC, Isidor Marí.
Els finalistes obtindran un carnet d’un any per al Club TR3SC i una selecció d’entrades a espectacles. Els guanyadors obtindran, a més, una tauleta digital tàctil. Si voleu conèixer els resultats, premeu aquí.

Back To Top