Menu
Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona info@onomastica.cat

Fes-te’n soci

Si vols formar part de la nostra Societat, fes-te’n soci. La quota anual actulament és de 25 euros i et dóna dret a rebre, al teu correu, les publicacions electròniques que edita la societat i a participar-hi. Podràs assistir als col·loquis a un preu reduït i rebre tota la informació per estar al dia del món de l’onomàstica.

Per fer-te soci, s’ha d’omplir aquest formulari. L’enviament és totalment segur perquè el web disposa d’un certificat de seguretat.

Una vegada enviat, rebràs la confirmació de la teva inscripció i el número de soci.

Nom*

Cognoms*

NIF*

Entitat

Data de naixement

Professió

Adreça*

Població*

Codi postal*

Telèfon*

Adreça electrònica*

Sol·licito ser admès/admesa com a soci/sòcia de la Societat d’Onomàstica d’acord amb les disposicions dels estatuts socials i amb les normes generals adoptades o que adoptin els òrgans de govern d’aquesta Societat. I demano que els rebut de les quotes de soci siguin presentats a:

Banc o caixa d'estalvis*

Sucursal o Agència*

IBAN*

*Camps obligatoris

Les vostres dades s’incorporaran a un fitxer automatitzat de la Societat d’Onomàstica i seran tractades de forma confidencial i per ús exclusiu de la Societat. Si ho desitgeu podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a la Societat d’Onomàstica.