Skip to content
Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona info@onomastica.cat

Fes-te’n soci

Si vols formar part de la nostra Societat, fes-te’n soci. La quota anual actualment és només de 25 euros i et dona dret a rebre, al teu correu, les publicacions electròniques que edita la societat, i també a participar-hi. Podràs assistir als col·loquis a un preu reduït i rebre tota la informació per estar al dia del món de l’onomàstica.

Per fer-te soci has d’omplir aquest formulari. L’enviament és totalment segur perquè el web disposa d’un certificat de seguretat.

Una vegada enviat, rebràs la confirmació de la teva inscripció i el número de soci.

  Dades personals

  Nom*

  Cognoms*

  NIF*

  Professió

  Entitat

  Adreça*

  Codi postal*

  Població*

  Telèfon*

  Adreça electrònica*

  Sol·licito l’admisió de la Societat d’Onomàstica d’acord amb els estatuts socials i amb les normes generals adoptades o que adoptin els òrgans de govern d’aquesta societat.

  Dades de pagament

  Banc o Caixa d'Estalvis*

  IBAN*

  Autoritzo a la Societat d’Onomàstica, amb CIF G58926049, a girar al compte indicat, des d’avui i amb caràcter inde nit, els rebuts corresponents a les quotes anuals, d’acord amb la Llei 16/2009, de 13 de novembre, de serveis de pagament.

  *Camps obligatoris

  En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, la Societat d’Onomàstica us informa que les vostres dades dades s’incorporaran en un txer de la seva propietat anomenat “Socis” i seran tractades de forma con dencial i per a informar-vos de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, recti cació, oposició i cancel·ació de les vostres dades adreçant-vos per escrit a la Societat d’Onomàstica, carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona.

  Back To Top