Skip to content
Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona info@onomastica.cat

Onomàstica del terme municipal de Torredembarra

Primer recull onomàstic publicat en línia a la col·lecció Treballs de l’Oficina d’Onomàstica de l’IEC

Es tracta del número 31 d’aquesta col·lecció que correspon a Onomàstica del terme municipal de Torredembarra, de Carme Miquel Solé i Ramon Pere Anglès, projecte de recerca onomàstica guanyador del II Premi d’Investigació Ramon Amigó i Anglès concedit l’any 2018 per la Universitat Rovira i Virgili, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, editat en línia i en paper aquest mes de desembre per la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans i la Societat d’Onomàstica.

Aquest premi es concedeix cada dos anys a projectes de recerca que tinguin com a objectiu la confecció d’inventaris de noms de lloc i de persona, amb la finalitat d’estudiar i preservar l’onomàstica catalana. El premi ret homenatge a Ramon Amigó i Anglès (Reus 1925-2011), membre corresponent de l’Institut d’Estudis Catalans, cofundador i vicepresident de la Societat d’Onomàstica i el principal estudiós de la toponímia catalana en l’àmbit municipal.

Podeu consultar el text complet a:

https://publicacions.iec.cat/PopulaFitxa.do?moduleName=novetats_editorials&subModuleName=darreres_novetats&idCatalogacio=38849

 

Back To Top