Skip to content
Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona info@onomastica.cat

Ampliació del termini de presentació de comunicacions.

Atesa la situació sanitària dels darrers mesos, la Comissió Organitzadora ha decidit ampliar fins al dia 20 de juliol el termini per presentar comunicacions al 47è Col·loqui de la Societat d’Onomàstica. Onomàstica de la Conca de Tremp i la Terreta.

 

Us recordem que les propostes de comunicació per participar-hi s’han de fer arribar per correu electrònic a l’adreça de la secretaria del col·loqui:
sdo2020tremp@gmail.com

Els interessats hi han d’indicar les seves dades personals (nom i cognoms, adreça electrònica i domicili) i han d’adjuntar-hi un text amb el títol i un resum de la comunicació d’una extensió d’entre cinc-cents i dos mil caràcters.

D’acord amb l’evolució actual de la pandèmia de la Covid-19 i les diferents fases de la desescalada, es manté la previsió que el col·loqui es pugui celebrar durant les dates previstes (del 16 al 18 d’octubre a Tremp i Sapeira) i amb el programa que consta a la primera circular: https://www.onomastica.cat/wp-content/uploads/col-Tremp-Terreta-1a-circ1556.pdf

Si es produís algun canvi en la situació sanitària al llarg dels propers mesos, des de l’organització del col·loqui es comunicarà en el termini més breu possible.

Us animem, doncs, a participar en el Col·loqui d’Onomàstica de la Conca de Tremp i la Terreta del proper mes d’octubre i que hi envieu les propostes per intervenir-hi abans del dia 20 de juliol.

Juny de 2020

Back To Top