Skip to content
Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona info@onomastica.cat

Lingüistes pel carrer: estudi i proposta didàctica

El soci Jesús Bernat i Àngela Buj han elaborat un estudi i una proposta didàctica sobre el projecte Lingüistes pel carrer, que ja comptava amb una exposició, disponible, tant l’un com l’altra, en el nostre web: Lingüistes pel carrer.

Aquest és el resultat de tres anys de faena, 686 vies públiques dedicades als nostres lingüistes, 478 poblacions des de Perpinyà a Guardamar i des del Pinós o Soses (Fraga, com Salses, no en té cap) fins a l’Alguer, amb milers de quilòmetres recorreguts i una seixantena de col·laboracions.

Descarregueu-vos el llibreLingüistes pel carrer: estudi i proposta didàctica

En les 124 pàgines trobareu un apartat dedicat a la producció històrica de diccionaris i gramàtiques i, també, un altre on parlem del treball de camp i dels continguts de l’exposició “Lingüistes pel carrer”. Un extens bloc de propostes didàctiques dedicades especialment al món de l’ensenyament i alguns jocs es tanquen amb el mapa que guarda, a través de l’enllaç https://goo.gl/HGm4mc, totes les fotografies de carrers, carrerons, travesses, passeigs, rambles, places, avingudes, atzucacs… que han estat batejats amb els nostres lingüistes.
Back To Top