Skip to content
Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona info@onomastica.cat

Juneda i els seus noms de lloc

Un llibre de Joan Cornudella i Olivart. Juneda: editorial Fonoll, 2012 (col·lecció Lo Plançó).
La presentació del llibre serà el dimecres 22 d’agost (22.00 hores) al recinte de les piscines municipals de Juneda (les Garrigues), dins dels actes de nits a la fresca també preludi de la festa major.
Aquesta presentació comptarà amb la presència de la regidora de Cultura de Juneda, Ramona Urgell; d’Albert Turull, vicepresident de la Societat; d’Isidre Piñol, historiador local i tècnic de Cultura del Consell Comarcal de les Garrigues; i l’autor. La nit continuarà amb música de jazz.
L’editorial Fonoll distribuirà el llibre a través de Firex 21 (vegeu el portal de venda). Es podrà adquirir també a les llibreries o bé directament a l’editorial: info@editorialfonoll.cat o trucant al 973 15 01 05 (de 9 a 13 h).
Juneda i els seus noms de lloc és un treball dut a terme per Joan Cornudella, que va rebre l’impuls de la Societat d’Onomàstica per a la seva finalització l’any 2010.
Aquest treball es va subvencionar juntament amb d’altres reculls toponomàstics de Catalunya, gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

 
 
 

 

Back To Top