Skip to content
Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona info@onomastica.cat

Jornada dedicada al filòleg Josep Giner i Marco


Día 01/03/2013

Jornada dedicada al filòleg Josep Giner i Marco pel centenari del seu naixement, el dia 1 de març de 2013. Organitza Acadèmia Valenciana de la Llengua i Universitat de València. A l’Aula Magna de la Nau.
 
El programa està coordinat per l’acadèmic Emili Casanova i comptarà també amb la presència de destacats professors i estudiosos de la trajectòria i l’obra de J. Giner.
Entre els participants en la jornada cal destacar Antoni Ferrando (AVL-UV-IEC), Josep Climent (IES Cid-OUC), Abelard Saragossà (UV), Xavier Ferré (URV), Jordi Colomina (AVL-UA), Vicent Pitarch (UJI-IEC) i Emili Casanova (AVL-UV), entre altres.
Josep Giner i Marco (València, 1912-1997) fou coautor, amb Francesc Ferrer Pastor, del Diccionari de la rima, i un dels màxims col·laboradors de Joan Coromines, Nicolau Primitiu, Enric Valor i Vicent Sorribes en diverses tasques lexicogràfiques, onomàstiques, gramaticals i culturals.
Consulteu el programa aquí.Destaca El paper de Josep Giner en l’obra de Coromines, per Emili Casanova (UV-AVL); oJosep Giner i Josep M. de Casacuberta, de Xavier Ferré (URV).
 
 
 

Back To Top