Skip to content
Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona info@onomastica.cat

IV Col·loqui Internacional “La lingüística de Pompeu Fabra”


Del 18/11/2013 al 20/11/2013

El 18-20 de novembre de 2013, Tarragona. Organitza: Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili i l’ERLEU (Equip de Recerca en Llengua, Estructura i Ús de la URV). Té com a objectiu revisar des del punt de vista científic i acadèmic la feina de Fabra, les coordenades històriques que la van fer possible i la seva vigència en l’àmbit de la planificació lingüística actual; vol també commemorar el centenari de les Normes Ortogràfiques de l’Institut d’Estudis Catalans.
 
Comitè científic
Joan Armangué (Universitat de Càller), Albert Branchadell (UAB), Teresa Cabré i Castellví (UPF), Germà Colón (Universitat de Basilea), Jaume Corbera (UIB), Kalman Faluba (Universitat ELTE de Budapest), Antoni Ferrando (UV), Jordi Ginebra (URV), Joan Julià-Munné (UdL), Georg Kremnitz (Universitat de Viena), Maria-Rosa Lloret (UB), Joan Martí i Castell (Universitat Rovira i Virgili), Josep Martines (Universitat d’Alacant), Josep M. Nadal (Universitat de Girona), Pere Navarro (URV), Joan Peytaví (Universitat de Perpinyà), Ramon Pinyol (Universitat de Vic), Miquel Àngel Pradilla (URV), Claus Pusch (Universitat Albert-Ludwig de Friburg de Brisgòvia), Vicent Salvador (Universitat Jaume I), Xavier Rull (URV).
 
Comitè organitzador
Elga Cremades, Maite Domingo, Jordi Ginebra, Roser Llagostera, Emili Llamas, Anna Montserrat, Pere Navarro, Miquel Àngel Pradilla, Xavier Rull, Sílvia Veà.
Podeu contactar amb el comitè organitzador: fabra4@urv.cat.
Més informació a: http://www.urv.cat/dfilcat/
Lloc: Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Av. Catalunya, 35).
 

Back To Top