Skip to content
Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona info@onomastica.cat

El Club Xeito organitza un concurs de toponímia

El concurs d’aquesta entitat lleonesa organitza el I Concurso de Recogida de Toponimia Concha de Lama. Hi Col·labora la Diputación de León i l’Instituto Leonés de Cultura.
 
La recollida podrà ser dels termes municipals de Villablino, Murias de Paredes, Riello, Palacios del Sil, San Emiliano i Cabrillanes. Caldrà recollir els topònims que es coneguin dels pobles esmentats i que ha d’incloure paratges, prats i tots els altres elements. Es farà aquesta recollida de la forma més completa que sigui possible i haurà d’incloure obligatòriament: breu descripció geogràfica, històrica i general de la localitat, llistat ordenat alfabèticament de topònims, amb una breu descripció de cadascun d’ells seguint els exemples que s’indiquen al web; la localització al mapa, foto o ortofoto de tots els elements recollits, de manera que quedi clara la seva localització.

Tots els treballs han de ser inèdits. Llegiu les condicions d’enviament al web del Club Xeito. El jurat estarà format per persones vinculades al món de l’onomàstica i es coneixerà el guanyador abans del 31 de desembre de 2012. El premi està dotat amb 300 euros i la publicació del material.

Back To Top