Skip to content
Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona info@onomastica.cat

XXIX Jornada d’Antroponímia i Toponíma del Gabinet d’Onomàstica de la UIB

El dia 4 d’octubre de 2019 tindrà lloc la XXIX Jornada d’Antroponímia i Toponímia del Gabinet d’Onomàstica de la UIB, al Casal Pere Capellà (Algaida).

Fins al dia 31 de maig de 2019 queda oberta la crida de resums per poder-hi presentar comunicacions. Aquests s’han d’enviar a l’adreça jornada.onomastica@uib.cat amb la informació següent:

1. Títol de la comunicació (talment com vulgueu que aparegui al programa de l’activitat)
2. Resum (de 300 paraules, com a màxim)
3. Eix temàtic, d’acord amb el contingut de la comunicació:

a) Toponímia. Aspectes geogràfics
b) Toponímia. Aspectes històrics
c) Toponímia. Aspectes normatius
d) Antroponímia. Aspectes filològics i històrics

En aquests moments també s’obre la inscripció per assistir a la jornada. És una activitat gratuïta. Si hi acudiu, us lliurarem un certificat d’assistència.

Ja us hi podeu inscriure a través del formulari que trobareu a http://slg.uib.cat/gabinets/go/XXIX-Jornada-dAntroponimia-i-Toponimia/Formulari-dinscripcio-a-la-XXIX-Jornada-dAntroponimia-i-Toponimia/

Organització: Gabinet d’Onomàstica del Servei Lingüístic amb el suport dels departaments de Filologia Catalana i Lingüística General i de Geografia de la Universitat de les Illes Balears.

Amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears i de l’Ajuntament d’Algaida.

Back To Top