Skip to content
Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona info@onomastica.cat

III Jornada de la Societat d’Onomàstica (Esterri d’Àneu, 2103)

Programa

Programa de la III Jornada

Dissabte 15
10,30 h: Acte d’obertura de la jornada
11-13 h: Comunicacions
13 h: Conferència marc a càrrec del Dr. Josep Moran Ocenrinjauregui (director de l’Oficina d’Onomàstica de l’Institut d’Estudis Catalans): «El Pirineu i la toponímia catalana»
14-17 h: Dinar
17-19 h: Taula rodona: «Aspectes rellevants i perspectives de futur en l’onomàstica catalana pirinenca», amb Josep Moran (IEC), Xavier Terrado (UdL), Joan Tort (UB) i Albert Turull (UdL), modera: Ramon Sistac (IEC)
19h: Acte de cloenda
20,30h: Assistència a la representació teatral «Cabaret Espriu» a càrrec de Xants Grup Escènic d’Àneu i dirigida per Roger Cònsul.

Diumenge 16
Activitat de descoberta i reconeixement del territori
9,30h: Visita a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu
10,30h: Descoberta de la nova placa commemorativa del pas de Mn. Alcover per Àneu
11h: Itinerari aneuenc: castell de València d’Àneu, exposició sobre Hug Roger a Sorpe, església de Sant Joan d’Isil, monòlit d’homenatge a Joan Coromines a Bonabé, conjunt monumental de Son
14,30h: Dinar i comiat

Presentació de comunicacions
Les persones que presenten comunicació disposaran d’un màxim de 15 minuts.
Els textos de les comunicacions seran publicats pel Consell Cultural de les Valls d’Àneu. Els articles es podran lliurar el mateix dia de la Jornada i poden tenir una extensió màxima de 10 pàgines.

Inscripcions
S’amplia el termini fins al 10 de juny i la podeu realitzar enviant les vostres dades (nom, institució o entitat, correu electrònic, telèfon de contacte) a la secretaria del Consell Cultural de les Valls d’Àneu, consell@aneu.org.
Les inscripcions són gratuïtes. També ho són el teatre de dissabte i l’itinerari i el dinar del diumenge, però convé, per facilitar-ne l’organització, que hom indiqui en el moment de la inscripció si té previst d’assistir a l’itinerari i al dinar.
Les persones inscrites dins del termini rebran, si ho desitgen, informació sobre allotjament i restauració a les Valls d’Àneu amb uns preus especials per als assistents a la Jornada.
Si necessiteu més informació us podeu dirigir a consell@aneu.org o al telèfon del CCVÀ: 973 626 316 (Laura).

Organitza: Societat d’Onomàstica i Consell Cultural de les Valls d’Àneu
Comitè organitzador: Ferran Rella, Albert Turull, Ramon Sistac, Joan Blanco, Laura Grimau, Noemí Ruich, Oriol Riart i Cristina Teixidó.
Patrocina: Ajuntament d’Esterri d’Àneu
Col·labora: Consorci de Turisme Valls d’Àneu i Gruo d’Estudis de Llengua i Literatura de Ponent i del Pirineu
Amb el suport de l’Institut d’Estudis Catalans

Back To Top